středa 17. května 2017

Yankee Candle . Simply Home . Soft Cotton

  Soft Cotton je příjemná čistá, až květinová avivážová vůně. Je to taková ta vůně, která asi nikdy neurazí, je příjemná a není vlezlá, takže bych do ní šla znovu, ale zároveň to není žádná srdcová záležitost, takže HW mít nemusím.

intenzita: střední
barva: bílá

3 komentáře:

  1. Ahoj, moc se mi Tvůj blog líbí. YC jsem objevila před rokem a dlouho jsem se držela abych nepropadla závislosti. ...no,ale to se nedá. Obdivuji kolik jsi toho už vyzkoušela...zajímal by mě Tvůj názor na April showers. Mně se tahle vůně docela líbí, je svěží a připomíná Persil. Petra P.S. Mohu se zeptat odkud jsi? Nejsi od nás ze severu-Ústecký kraj. :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. April Shower jsem bohužel nezkoušela za studena mi moc nevoní, ale člověk nikdy neví, možná si ke mě taky najde časem cestu. Máš pravdu YC je holt celkem závislost, znám spoustu holek se stěnou plnou svíček. :D Tzv. jsem na to ještě poměrně dobře. :D Já jsem z Prahy. Jsem hrozně ráda, že se ti blog líbí, moc děkuji za milý komentář. :)

      Vymazat
  2. Tak pokud se k Tobě ta vůně dostane,ráda si pak přečtu Tvou recenzi.:-) Jinak Já jsem se svou krabicí s cca 20 vosky a 6 velkými HW a 2 decory břídil. :-D Teď pálím jarní Cherry blossom a právě tu April showers. Mám ráda Sweet apple a Cranberry pear, které bohužel letos končí. Rada bych zkusila Riviera Escape, jaka bude po zapálení. Za studena jsem z ni trochu na rozpacích. Nemáš tip na pěknou svěží středně intenzivní vůni? Děkuji a přeji hezký den. Petra

    OdpovědětVymazat

Přeji krásný den... =)