neděle 4. března 2018

Yankee Candle . Color Me Happy

  Color Me Happy je vůně manga a broskve. Já jsem měla tuhle vůni ve formě vosku a je to taková poměrně klasická ovocná vůně, není špatná, ale pro mě není ani ničím zajímavá a tenhle typ ovocných vůní nevyhledávám, takže ji znovu mít nemusím.

intenzita: střední
kolekce: jaro 2018
barva: oranžová

2 komentáře:

  1. Ahoj, moc děkuju za tvoje příspěvky a recenze. Líbí se mi, že jsou krátké, ale přesto člověk získá představu, aniž by musel koukat na dlouhá videa na YT, nebo se spolehnout na oficiální popis (podle kterého zní vždycky všechno krásně). Navíc oproti oficiálním popisům tam máš svoje subjektivní dojmy a vzhledem k tomu, že máme na vůně podobný vkus, je tohle pro mě velice užitečná část tvých krátkých popisů. Ještě nikdy jse nešlápla vedle s vůni vybranou podle tebe, takže ještě jednou děkuju.
    A na závěr bych se chtěla zeptat na tři otázky. :)
    1) Kde nejčastěji nakupuješ vosky na testování?
    2) Neplánuješ udělat fotky své sbírky?
    3) Archivuješ si nějak etiketky z vypálených votivek a vosků?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuju za tvá slova, jsem hrozně ráda, že se ti blog líbí a plní svou funkci. :) Vosky i svíčky kupuji, podle dostupnosti a nedočkavosti, klasicky v kamenných obchodech nebo přes internet, nedostupné tedy hlavně na FB bazarech či bazarech na webu obecně. Už jsem jeden článek organizaci sbírky věnovala, sice to teď mám jinak, ale ne k lepšímu, takže asi spíš další nebude. A jasně, že si archivuju etiketky-jsem sběratel :D, jeden archiv je ostatně i tenhle blog, jinak jsem nato taky už dělala samostatný článek zde: https://pineapple-candles.blogspot.cz/2016/06/jak-si-pamatuji-vsechny-vune-ktere-jsem.html

      Vymazat

Přeji krásný den... =)